Empanada de mamut

Jeanne Willis Il·lus.: Tony Ross
Trad.: Toni Lillet

También disponible en castellano

13,90

Hay existencias

Añadir a la wishlist
Añadir a la wishlist
Dimensiones24 × 28 cm
Páginas

36

Encuadernación

Cartoné

Publicación

02/11/2017

Edad

4

ISBN: ISBN: 978-84-946743-3-4
«Los niños, para mí, son mucho más importantes que los editores, los políticos o los reyes. Siempre he tratado de darles lo mejor de mí a través de dibujos que les diviertan.»  Tony Ross

Fart de menjar guisats de cards i mastegar fulles picades, l’Og, un cavernícola prim i escabellat, descobreix que al cim d’una muntanya hi viu un mamut grandàs. Mogut per la gana i amb el desig de menjar un bon tros de carn, convenç cinc amics perquè l’ajudin amb un propòsit molt clar: cuinar una empanada de mamut. «Carn! Els cavernícoles necessitem carn!», criden tots alhora, i se’n van cap allà, carregats amb una llança, una cassola, llenya i un carro, disposats a atrapar-lo. Però al cim els espera una gran sorpresa: el mamut té el seu propi pla… Aconseguiran tastar aquesta carn tan desitjada?

Les il·lustracions expressives i desenfadades del genial Tony Ross, un il·lustrador icona en la literatura infantil, converteixen una senzilla anècdota en una història divertidíssima. Un llibre d’un valor únic, que planteja, des de la ironia i l’humor, la importància del treball en equip sense moralitats.