Miss Cat. El cas del canari - Libros del Zorro Rojo

Miss Cat. El cas del canari

Jean-Luc Fromental Il·lus.: Joëlle Jolivet
Trad.: Marta Marfany

También disponible en castellano

11,90

Hay existencias

Añadir a la wishlist
Añadir a la wishlist
Dimensiones15 × 23 cm
Enquadernació

Rústica amb solapes

Pàgines

64

Publicació

13/10/2022

Edad

6

ISBN: ISBN: 9788412504873
«Miss Cat deixa fer el seu instint. El nas se li arromanga, les pupil·les s’estrenyen, les orelles se li alcen, a l’aguait del sorollet d’un ratolí.»  

Qui no ha somiat mai en resoldre grans misteris? La jove Miss Cat no necessita fantasiejar, ella té la seva pròpia agència de detectius! Sigil·losa i àgil, cap enigma escapa de la seva intuïció felina.

En el primer volum d’aquesta singular saga de novel·les gràfiques per als més joves, l’ancià Sr. Titula acudeix al despatx de Miss Cat a la recerca d’ajuda. El cas sembla senzill: Harry, el canari que li va regalar la seva nora Doris, ha desaparegut. Seguint el seu olfacte, la jove detectiva arriba fins a la casa de la Doris i en Jean-Pøl, un buldog molt humà. Quin cabdell tan entortolligat! Les coses podrien acabar malament, però Miss Cat sempre cau de peus.

El prestigiós duet francès Fromental-Jolivet ha creat un còmic de primera línia, amb una narrativa seqüencial sorprenent, protagonitzat per un personatge intel·ligent, càlid, i sense infantilismes.

En la prensa

«Un híbrid entre llibre il·lustrat i tira còmica. Una obra de suspens a l’antiga, en la qual els pares apreciaran les referències a la novel·la negra, i on els nens quedaran més fascinats pel seu costat esbojarrat.»
Télérama (Benjamin Roure)
«Si t’agraden les investigacions trepidants i divertides, aquest llibre és per a tu. L’univers ple de fantasia i humor absurd de Miss Cat.»
1jour 1actu
«Miss Cat. El cas del canari és un petit llibre ple de diversió, ideal per a lectors que acaben d’arribar al món de la lectura. Una novel·la gràfica que barreja narrativa i còmic amb una naturalitat alegre, tan espontània i instintiva com la seva protagonista.»
L’Est Républicain (Lysiane Ganousse)