L’elefant a l’ombra - Libros del Zorro Rojo

L’elefant a l’ombra

Nadine Robert Il·lus.: Valerio Vidali
Trad.: Raquel Solà

También disponible en castellano

15,50

Hay existencias

Añadir a la wishlist
Añadir a la wishlist
Dimensiones29,5 × 24,5 cm
Enquadernació

Cartoné

Pàgines

48

Publicació

21/9/2022

Edad

4

ISBN: ISBN: 978-84-125048-4-2
«Deien que l’elefant estava trist. Deien que l’elefant amagava la seva pena. Deien que s’estimava més l’ombra.»  

L’elefant està trist. S’ha quedat a l’ombra, i no parla ni es relaciona amb ningú. Els altres animals intenten animar-lo: el mico, que sap explicar acudits; les germanes estruç, que són excel·lents ballarines, i fins i tot el cocodril. Però l’elefant no somriu, ni es mou, només sospira i roman a l’ombra. Llavors, un petit ratolí s’acosta gairebé sense alè i s’asseu al costat de l’elefant. Només vol descansar. Així que els dos es queden en silenci. Més tard, el ratolí li explica la seva història, ploren i, finalment, més alleujats, marxen a la recerca de la casa del ratolí.

Les increïbles imatges en tons saturatsi brillants, creades per Valerio Vidale, intensifiquen el contrast entre l’alegria i la tristesa, alhora que el degradat de blaus dona profunditat a una història narrada amb subtilesa i encant.

En la prensa

«Una història que convida a la reflexió sobre els llaços interpersonals i les emocions. Un àlbum superb.»
Ricochet (Danielle Bertrand)
«La paleta, dominada per tonalitats blaves vellutades, realça l’impacte emocional del llibre, mentre que l’ús seductor de llums i ombres estableix un estat d’ànim melancòlic i pensatiu. El llibre pot servir per fomentar el diàleg sobre temes com la compassió, la melancolia i el que significa ser un amic. Una història profundament sentida i veritablement empàtica sobre el valor de compartir els fatics amb els altres.»
Kirkus Review
«A qualsevol persona que alguna vegada hagi carregat amb un sentiment aclaparador de tristesa o depressió, aquest llibre li tocarà la fibra sensible.»
Beaches and Reads