Dies com aquest - Libros del Zorro Rojo

Dies com aquest

Oriane Smith Il·lus.: Alice Gravier
Trad.: Òscar Vendrell

También disponible en castellano

14,90

Hay existencias

Añadir a la wishlist
Añadir a la wishlist
Dimensiones22,8 × 30,5 cm
Enquadernació

Cartoné

Pàgines

44

Publicació

30/3/2022

Edad

4

ISBN: ISBN: 9788412504804

Un llibre d’imatges impactant en el qual dues veus diferents, un nen i un esquirol, van relatant la seva experiència en el transcurs d’un dia: «No tots els dies veus com surt el sol. No tots els dies vas a parar al peu d’una muntanya o aconsegueixes arribar al cim més alt. (…) A vegades ets com un gegant. I, de sobte, tots són gegants al teu voltant».

Tanmateix, un dia qualsevol també pot ser un dia extraordinari i ple de sorpreses. A Dies com aquest, veiem a través dels ulls de dos protagonistes molt diferents —els quals encara no coneixem ni es coneixen— un mateix moment.

Cada veu ofereix una perspectiva diferent del que observa al seu voltant: els pics i les valls de la vida quotidiana, que són els mateixos i, tot i això, no ho són. Perquè tot, des del més mínim detall o el moment més fugaç, es pot veure des de molts angles.

Les esplèndides il·lustracions d’Alice Gravier, igual que en el seu anterior llibre, La casa en el bosc (Libros del Zorro Rojo, 2019), condueixen la nostra mirada a través d’un mateix paisatge que reflecteix dos mons, dues escales, dues perspectives, que conviden el lector a posar-se en el lloc de l’altre: a jugar a veure el que ens envolta amb els ulls d’algú més petit.