Com encendre un drac apagat

Com encendre un drac apagat

Didier Lévy Il·lus.: Fred Benaglia
Trad.: Toni Lillet

También disponible en castellano

14,50

Hay existencias

Añadir a la wishlist
Añadir a la wishlist
Dimensiones30 × 23,3 cm
Páginas

32

Encuadernación

Cartoné

Publicación

08/03/2017

Edad

4

ISBN: ISBN: 978-84-946507-6-5

Qualsevol, fins i tot un drac, pot tenir un mal dia. En aquest àlbum, un petit heroi dispost a tot posarà en marxa una sèrie de plans, aparentment infal·libles, perquè el seu enorme drac recuperi la flama. Idees no n’hi manquen: agitar-lo per la cua, saltar sobre la seva panxa, fer-li pessigolles, posar-lo gelós, preparar-li un pastís… seran algunes d’elles, però el cas sembla greu, gravíssim.

Des de la primera pàgina, aquests dos entranyables personatges conqueriran el cor dels lectors amb la seva peculiar manera de trobar solucions a un problema de vital importància per als més petits: què necessita una mascota (i qui diu «mascota» diu «un gran amic») per ser feliç? La solució és molt més senzilla del que sembla: estigui apagat, fred o gelat com un glacial!, digues-li quant l’estimes.

Aquest enginyós i estimulant àlbum de gran format, que parla amb tendresa de la generositat i el respecte, destaca per la seva espectacular proposta gràfica: unes acolorides i vibrants il·lustracions i un text escrit a mà que realça la vitalitat i el dinamisme d’aquesta singular història, a manera d’un entranyable i divertit manual per encendre dracs.