Un Món Propi

Un Món Propi

Laura Carlin
Gran Premio de la Bienal de Bratislava de Ilustración Infantil 2015

También disponible en castellano

16,90

Hay existencias

Añadir a la wishlist
Añadir a la wishlist
Dimensiones29 × 24,5 cm
Páginas

48

Encuadernación

Cartoné

Publicación

15/03/2017

Edad

6

ISBN: ISBN: 9788494650741

T’has parat a pensar en com és el món en què vius? Si haguessis de crear un món propi, com seria? Què transformaries per fer-lo més divertit? Posaries casa teva a la copa d’un arbre? Llavors, per on s’entraria? Quin tipus d’animals hi hauria al teu barri?, tal vegada dinosaures? Laura Carlin ens ensenya que per crear el nostre món propi, i fer que sigui únic, no fa falta gaire…

A cada doble pàgina d’Un món propi, Carlin combina diferents tècniques d’il·lustració, des del dibuix a llàpis i aquarel·la fins al collage i la fotografia per crear un espai íntim i a la vegada universal, amb materials que qualsevol nen té al seu abast: des de pedres, la capsa de cartó d’unes sabates velles, la closca d’un ou o fins i tot les seves pròpies mans.

En aquest àlbum, el primer treball de Carlin com a escriptora i il·lustradora, l’autora ens convida a visitar el «seu» món, el que ella mateixa ha construït en una jornada de treball, però, a la vegada, ens exhorta a mirar la realitat d’una manera diferent, a alliberar la nostra imaginació i a crear així el «nostre» propi món.