Travessia - Libros del Zorro Rojo

Travessia

Peter Van den Ende

También disponible en castellano

19,90

Hay existencias

Añadir a la wishlist
Añadir a la wishlist
Dimensiones23 × 30,5 cm
Pàgines

104

Enquadernació

Cartoné

Publicació

25/03/2020

Edat

A partir de 8 anys

ISBN: ISBN: 9788412078947
«Meravellosament estrany i estranyament meravellós, "Travessia" és un somni èpic plasmat amb detalls d'una magnífica meticulositat.»  Shaun Tan

Un vaixell de paper navega enmig de l’oceà. Durant el seu llarg viatge es troba amb els éssers més estranys, passa entre manglars i s’enfronta a una tempesta devastadora. Solca, impassible, el mar, veu aurores boreals, timoneja al davant d’una enorme plataforma petroliera, juga amb foques, se salva de l’enfonsament d’un submarí i acaba a una ciutat. Finalment, l’únic passatger del vaixell baixa a un embarcador.

Peter Van den Ende debuta com a autor amb aquesta novel·la gràfica, un espectacle sense paraules, en què dona vida a un univers estrany i meravellós en blanc i negre, un món poblat per plantes exuberants i criatures altament improbables: el misteriós hàbitat submarí, font inesgotable d’inspiració per a la ciència-ficció més clàssica, com la de Jules Verne.

Aquest viatge mític és una meravellosa al·legoria de la vida. La convicció que, com un vaixell de paper, qualsevol persona, tot i la seva insignificança davant la natura i la gran escala històrica humana, encara pot recórrer un camí ben llarg.