TOT, TOT, sobre els gossets - Libros del Zorro Rojo

TOT, TOT, sobre els gossets

Dorothée de Monfreid

También disponible en castellano

17,90

Hay existencias

Añadir a la wishlist
Añadir a la wishlist
Publicació

11/10/2023

Encuadernació

Cartoné

Págines

64

Edad

3

ISBN: ISBN: 9788412635379

Descobreix el món amb en Popov, en Miki, en Nono, l’Agus, en Zaza, la Kika, l’Omar, la Jana i en Pere, la colla que protagonitza aquesta sèrie que s’enceta amb TOT, TOT sobre els gossets, amb el qual ens podrem submergir en l’univers quotidià d’aquesta colla. Al llarg del llibre, explorarem com viuen, dormen, mengen, quins esports practiquen i fins i tot on fan les seves compres. Aquests encantadors amics seran els nostres guies en un viatge ple de sorpreses que fascinarà els lectors més petits.

Aquest àlbum informatiu convida el lector a contemplar amb calma i molta atenció cada escena, perquè a vegades els gossets s’oculten astutament entre animals, flors o números. No hi ha ni un racó d’aquest llibre que no tingui un detall divertit!

Les il·lustracions de Dorothée de Monfreid capturen l’essència de la vida diària d’una manera lúdica i accessible. La simplicitat i una paleta carregada de colors vius amb un cert aire vintage conviden a explorar i descobrir, convertint cada pàgina en una experiència estimulant.