Soc un animal

Alfredo Soderguit

También disponible en castellano

12,90

Hay existencias

Añadir a la wishlist
Añadir a la wishlist
Dimensiones20 × 20 cm
Páginas

40

Encuadernación

Tapa dura

Publicación

14/02/2018

Edad

3

ISBN: ISBN: 978-84-946743-5-8

En aquest llibre infantil, els animals son els protagonistes. Sense la intenció de revelar la sorpresa final, podem avançar que, efectivament, a les seves pàgines només hi apareixen animals: una òliba que observa la foscor, un os ensopit al seu cau; un papagai que xerra sense parar; un mico que riu salvatgement i un peix distret amb les seves bombolles…

Aquesta sèrie de setze il·lustracions d’animals realça amb humor i expressivitat accions i actituds rutinàries (menjar, riure, jugar, cantar… i, fins i tot, somiar i oblidar), que s’enumeren en una divertida lletania en forma de cançó i ens connecta amb el més profund de la nostra natura  «salvatge».

Un llibre original i sorprenent que recull la millor tradició de l’àlbum il·lustrat, on el text i la imatge són inseparables a la creació de significat, però que trenca amb gairebé tots els tòpics dels llibres d’animals per a nens, ja que es dirigeix a un ampli ventall de públic, amb un missatge obert que convida a fugir dels prejudicis i a confiar en l’instint.

 

 

 

En la prensa

«Falta añadir un texto en la cita en prensa para este producto, recordad que al estar marcado cómo Imprescindible sale en portada y hay que añadirle un texto para mostrar en este espacio. Para que aparezca el texto hay que marcar la opción ¿En Portada? en la posición ON.»
Nombre del autor de la cita