Parlo com el riu - Libros del Zorro Rojo

Parlo com el riu

Jordan Scott Il·lus.: Sydney Smith
Goodreads Choice Awards 2020

Millor Àlbum Il·lustrat Infantil de 2020 segons Publishers Weekly, Kirkus Reviews i School Library Journal

También disponible en castellano

14,90

Hay existencias

Añadir a la wishlist
Añadir a la wishlist
Dimensiones 22,8 × 25,1 cm
Enquadernació

Cartoné

Pàgines

44

Publicación

10/3/2021

Edad

6

ISBN: ISBN: 9788412270419
«El pare em va portar al riu perquè no em sentís tan sol. Quan me’l va assenyalar, em va donar la imatge i el llenguatge que necessitava per parlar d’una cosa tan personal i dolorosa. En fer-ho, va connectar el meu quequeig amb els moviments de la natura i em va agradar molt veure la meva boca movent-se fora de mi.»  

Què passa quan les paraules es queden entortolligades i fan arrels dins de la teva boca cada vegada que intentes pronunciar-les? «Em desperto cada matí envoltat pels sons de les paraules. Paraules que no soc capaç de dir.», ens explica el protagonista d’aquesta història. Un dia, el seu pare el ve a buscar a l’escola, i junts caminen per la vora d’un riu, des d’on observen com l’aigua oneja, forma remolins i s’estavella contra les roques. Allà, el petit descobreix que el riu també quequeja! No és una cura màgica, però quan les paraules se li presenten difícils, només ha de pensar en la força del riu per sentir-se millor.

Jordan Scott ha escrit, des de la seva pròpia experiència, aquesta obra poderosa, amb un llenguatge poètic que destil·la autenticitat per descriure el que senten els nens i nenes que quequegen. A més de delectar, aquest llibre per a primers lectors permet identificar sentiments com la solitud l’autoacceptació. Les magnífiques aquarel·les del multipremiat Sydney Smith embolcallen el lector en una barreja d’emocions: des de l’ansietat claustrofòbica d’una aula fins a la bellesa sobrecollidora del centelleig sobre l’aigua mentre un pare ajuda el seu fill a reconnectar amb el món que l’envolta. Un àlbum commovedor per a qualsevol persona que alguna vegada s’hagi sentit sola o simplement diferent.

En la prensa

«Smith ha trobat una solució visual brillant per mostrar com la tartamudesa crea una espècie de distància social forçada.»
The New York Times
«Una meravellosa articulació del que se sent al ser diferent i de com fer-hi les paus.»
Kirkus Reviews