Mil orelles - Libros del Zorro Rojo

Mil orelles

Pilar Gutiérrez Llano Il·lus.: Samuel Castaño Mesa
Trad.: Maria Notó Mora

También disponible en castellano

14,50

Hay existencias

Añadir a la wishlist
Añadir a la wishlist
Dimensiones15,5 × 15,5 cm
Páginas

24

Encuadernación

Cartoné

Publicación

01/12/2015

ISBN: ISBN: 9788494437533

Una persona sorda no és aquella que no pot sentir-hi. Una persona sorda és, en realitat, aquella que no vol sentir-hi; la que no s’esforça a comunicar-se, a fer-se entendre, la que es tanca en les seves pròpies idees.

Mil orelles no és un llibre per a sords, sinó una obra sobre les persones amb discapacitat auditiva, sobre la seva forma de «sentir-hi» gràcies a les «mil orelles diminutes» que tenen «espargides per tot el cos».

Una petita joia literària on conviuen tres llenguatges: l’escrit, el visual i el de signes. El poema, narrat en primera persona per una dona que va perdre l’oïda als set anys, rescata la intensitat sensorial d’aquella manera única en què les persones sordes perceben el món, una memòria íntima d’aromes, murmuris i carícies.

A la sonoritat del poema s’uneixen les expressives il·lustracions de Samuel Castaño Mesa, que propaguen múltiples significats a partir d’essències i reforcen la idea del diàleg entre el silenci i el so. El llibre també inclou una petita targeta amb l’alfabet manual, diferent en cada llengua.