Kintsugi - Libros del Zorro Rojo

Kintsugi

Issa Watanabe

También disponible en castellano

14,90

Hay existencias

Añadir a la wishlist
Añadir a la wishlist
Publicació

18/10/2023

Encuadernació

Cartoné

Pàgines

48

Edad

6

ISBN: ISBN:

De l’autora de Migrants

Les coses més preuades poden caure i fer-se miques, però tenen solució. Com les persones.

Kintsugi és l’art japonès de restaurar una peça de ceràmica trencada tot unint els fragments amb una barreja de resina i metalls nobles. Així neix un objecte nou, únic i irrepetible, les fractures del qual expliquen una història:

Aquí hi ha un ocell que fuig, una tassa que es trenca, i tenen lloc un viatge, un descobriment i una transformació. El que semblava inassolible acaba restituint la bellesa al món.

La filosofia d’aquesta tècnica ancestral —reparar la fractura, curar la ferida, ennoblir la cicatriu— inspira el nou llibre de l’autora de Migrants (Premi Llibreter 2020). Kintsugi és una rondalla silent que ens parla de la pèrdua i la caiguda, la curació a través del viatge iniciàtic, no exempt de dificultats, i la possibilitat de superar l’adversitat i el trauma. L’acceptació de la mateixa fragilitat. Una elaboració serena dels avatars de l’existència, de tot allò viscut, dotat d’un eloqüent simbolisme gràfic que segueix l’estela de Migrants, encara que de manera més intimista, i que poden compartir grans i petits.