Herbari - Libros del Zorro Rojo Herbari

Herbari

Adrienne Barman
Asesoría científica de José Luis Villanueva Cañas

También disponible en castellano

24,90

Hay existencias

Añadir a la wishlist
Añadir a la wishlist
Dimensiones25 × 18 cm
Páginas

200

Encuadernación

Tapa dura

Publicación

21/02/2018

Edad

4

ISBN: ISBN: 9788494674341

Després de l’èxit de Bestiario, arriba Herbari, la nova enciclopèdia visual d’Adrienne Barman, aquest cop dedicada a una gran varietat de plantes i flors. Un llibre que manté la vivesa i l’humor que caracteritzen el seu estil, augmentat per l’original composició de múltiples escenaris naturals, en els quals la il·lustradora belga ha tingut l’encert d’incloure alguns dels personatges de la seva simpàtica fauna.

Des de la primera pàgina, Barman ens convida a explorar el món de la botànica amb uns altres ulls, gràcies a una classificació de continguts tan senzilla i intuïtiva —a més d’esbojarrada— que ens fa oblidar el seu caràcter «científic». Hi tenen cabuda plantes sorprenents com «les cuirassades» (amb la pinya o la pitaya), «les indecises» (hortalisses que són gairebé fruites) o els temuts «falsos bessons» (compte!, no confonguis el cerfull amb la cicuta); les purificadores, les velles, les autòctones, les màgiques, les pudents… Heu sentit a parlar de les «enamorades de l’aigua»?

Un viatge carregat de sorpreses a través de dues-centes pàgines d’il·lustracions molt atractives, lúdiques i, al mateix temps, informatives, que s’atura a diferents racons del jardí, del parc, del bosc…, que travessa tots els continents, que aconsegueix fer un salt en el temps (sabíeu que la ceba era moneda de canvi a l’Antic Egipte?), i que inclou fins i tot un berenar campestre en un hort ple de verdures i hortalisses.

Una publicació amb la qual gaudirà tota la família, indispensable a l’aula i la biblioteca escolar, que reuneix en un sol volum una guia de camp, una enciclopèdia de consulta, un diccionari visual i, sobretot, un llibre divertit que estimula la curiositat, l’observació del nostre entorn i que serveix per prendre consciència de la riquesa natural del nostre planeta.

Ressenya a El País aquí.