Gran Bot, Petit Bot - Libros del Zorro Rojo

Gran Bot, Petit Bot

Marc Rosenthal

También disponible en castellano

5,90

Hay existencias

Añadir a la wishlist
Añadir a la wishlist
Dimensiones20,2 × 17,8 cm
Páginas

16

Encuadernación

Cartoné

Publicación

15/03/2017

Edad

3

ISBN: ISBN: 9788494650703

Els robots són perennes preferits dels nens. En aquest llibre interactiu, un grapat de simpàtics robots de colors vius i aspecte retro-futurista, creats per Marc Rosenthal, proposen un joc irresistible per als més petits: manipular, imaginar i descobrir què amaguen cada una de les escenes que protagonitzen.

Les cridaneres il·lustracions de Marc Rosenthal posen el focus en vuit divertits robots, una mica extravagants, en situacions que desperten un somriure des de la mateixa coberta. Sobre un fons de color blau, dos robots, Gran Bot i Petit Bot, es presenten l’un a l’altre en una composició còmica que ofereix una pista sobre el joc que amaga aquest irresistible llibre.

Amb un format petit i fàcil de manipular, el llibre convida a passar les pàgines amb il·lustracions desplegables que, en aixecar-se, es transformen en el seu contrari. Simple, però interminablement entretingut: Quin robot s’amaga dins d’aquesta casa tan petita? Què farà Bot Mullat per ser Bot Sec? Podries parlar més alt, Bot?

Robots alts i baixos, tristos i feliços, silenciosos i sorollosos, serveixen d’estímul per explorar no només els conceptes oposats, sinó també, les múltiples formes de crear una singular colla de somrients ciberamics que faran gaudir a grans i petits lectors.