Els contes de la Mare Ossa - Libros del Zorro Rojo

Els contes de la Mare Ossa

Kitty Crowther
Trad.: Toni Lillet

También disponible en castellano

15,50

Hay existencias

Añadir a la wishlist
Añadir a la wishlist
Dimensiones19 × 16 cm
Páginas

72

Encuadernación

Cartoné

Publicación

05/09/2018

Edad

4

ISBN: ISBN: 978-84-946743-9-6

—Mare, explica’m tres contes —diu l’Osset.

—Tres contes? No són pas pocs! —exclama la Mare Ossa.

—Si us plau, si us plau, si us plau. Te’ls he demanat «si us plau» tres cops!

És hora d’anar dormir, però què podem fer quan ens costa agafar el son? Els contes de la Mare Ossa narren històries senzilles de la nit que, entre xiuxiuejos, ajuden els més petits a allargar aquest moment màgic d’abans d’anar a dormir. El bosc es prepara per dormir: els peixos, les formigues, l’ermini… La guardiana de la nit els recorda amb el seu gong que «ja és hora de dormir» i que demà els espera un món de sorpreses. No obstant això, no tots aconsegueixen agafar el son. De vegades la nit cau de sobte, quan l’aventura tot just ha començat. D’altres, simplement, els ulls es queden oberts com els d’una òliba. Què es pot fer per travessar la nit fins al matí?

Els personatges creats per Kitty Crowther irradien tendresa, màgia i poesia. La nit dels seus contes és tan fosca com un misteri, i al mateix temps, brilla amb un rosa lluminós que recorda que el crepuscle també és l’hora de la fantasia, dels somnis estranys i dels secrets meravellosos.

 

 

En la prensa

«En una joia literària com Els contes de la mare ossa tot hi encaixa molt bé. Per això estem segurs que els més menuts -i els que no ho són tant- faran les delícies d’aquestes tres narracions que tenen regust de les rondalles explicades a la vora del foc -o al costat del llit-. »
Bernat Cormand (Ara Llegim)
«Una declaració d'intencions, tant literàries com estètiques, per agafar el son mb l’ajuda d’uns personatges inversemblants que, sense que ens n’adonem, s’endinsaran en l’escalfor del nostre llit i ens diran a cau d’orella, molt bona nit.»
Clara Berenguer (Culturplaza)