El llapis - Libros del Zorro Rojo

El llapis

Hyeeun Kim

También disponible en castellano

13,95

Hay existencias

Añadir a la wishlist
Añadir a la wishlist
Dimensiones21,5 × 29,5 cm
Encuadernació

Cartoné

Publicació

29/3/2023

Págines

40

Edad

3

ISBN: ISBN: 9788412635300

Aquest llibre comença amb una idea meravellosa. Algú fa punta a un llapis i els encenalls de fusta tallada, en caure, es converteixen en branques i fulles, que després van transformant-se en un bosc on innumerables éssers viuen en harmonia.

Les aus comencen a volar de manera esplèndida quan bufa el vent… Si el llibre acabés aquí, hagués sigut una bonica fantasia, un miracle fet realitat per un petit llapis. No obstant això, aquest àlbum sense paraules ens porta un pas més enllà. Veiem com les aus fugen en desbandada del bosc que està sent talat. Un camió transporta els troncs a una fàbrica enorme. Quina cosa aterridora succeirà a aquesta fàbrica? Les màquines de l’interior produeixen llapis, com el que sosté una nena davant un llenç on ha dibuixat un bosc.

La il·lustradora coreana Hyeeun Kim reflexiona en aquest àlbum silenciós sobre l’impacte ambiental dels nostres actes, fins i tot els més insignificants: no és el mateix afilar un llapis o talar un arbre que fabricar un llapis o plantar un arbre. La pregunta és: ¿com assolir l’equilibri en aquest cercle viciós?