Bestioles. El linx - Libros del Zorro Rojo

Bestioles. El linx

Alice Butaud Il·lus.: Julie Colombet

También disponible en castellano

9,95

Hay existencias

Añadir a la wishlist
Añadir a la wishlist
Publicació

978-84-126353-5-5

Encuadernació

Rústica amb solapes

Pàgines

40

Edad

5

ISBN: ISBN: 9788412635355

Per què es diu que algú té «vista de linx» quan veu molt bé? Per a què serveixen els pèls que té el linx en les orelles? Què li agrada menjar i quin aliment, literalment, no pot empassar?

Qui no ha imaginat alguna vegada que pot parlar amb els animals? Aquesta fantasia cobra forma en les il·lustracions de Julie Colombet del primer títol de la sèrie Bestioles, on seguim les aventures d’un exemplar de linx força esmunyedís. Quan arribi l’època d’aparellament, malgrat la seva naturalesa solitària, el linx podrà trobar a la seva estimada? Aviat ho sabrem, perquè en aquest llibre ens ha permès acompanyar-li… a una certa distància. Heus aquí una oportunitat perfecta per conèixer l’hàbitat d’aquest misteriós felí i alguns detalls sobre la seva forma de vida.

Cada títol de la col·lecció convida a descobrir el món d’una «bestiola» des d’un enfocament científic i humorístic. Participa en la conversa! Descobreix què es diuen animals i humans i com viuen les diverses criatures amb les quals compartim el planeta en els pròxims títols: La marmota, El poll i La merla.