Aquest robot sóc jo

Shinsuke Yoshitake
A la venda el 14/10/2020

También disponible en castellano

13,90

Hay existencias

Añadir a la wishlist
Añadir a la wishlist
Dimensiones20.5 × 25.7 cm
Enquadernació

Cartoné

Pàgines

32

Publicació

14/10/2020

Edat

A partir de 5 anys

ISBN: ISBN: 978-84-120789-6-1

Fer els deures, ordenar l’habitació o fer-se càrrec d’un munt d’altres feines de casa pot ser avorridíssim. Per solucionar-ho, a en Kenta se li acut una idea brillant: invertir tots els seus estalvis en un robot que es converteixi en la seva còpia. Però abans, el seu amic necessitarà saber alguns detalls sobre ell.

Aquest és el principi d’una aventura hilarant que portarà al nostre protagonista a reflexionar sobre tot allò que el caracteritza: potser la cicatriu al seu genoll?, les seves mans enganxifoses?, l’amor que sent per les glans i per la seva àvia?, o bé la forma com pica l’ullet? En Kenta enumera tot allò que li ve al cap, des de detalls sobre la família i trets físics a coses que li agraden o el disgusten. Però com més hi pensa, més difícil li resulta descriure el seu “jo”.

Aquest robot soc jo és un llibre graciós i perspicaç per acostar els nens a la filosofia i suggerir-los algunes de les grans preguntes de la humanitat al voltant de qui som i què ens fa ser especials.

Shinsuke Yoshitake és un il·lustrador japonès amb un traç net i un exquisit gust pel detall, que anima a petits i grans a anar més enllà del que coneixen; això sí, sense perdre en cap moment la perspectiva de l’humor i l’ingeni desbordant.